|

Iskoristite 12 posto popusta na Daikin klima uređaje i priuštite sebi vrhunsku klimatizaciju

Iskoristite 12 posto popusta na Daikin klima uređaje i priuštite sebi vrhunsku klimatizaciju
31
Sponzorirani članak
14.6.2019. u 10:04
0
komentara
31

dijeljenja
1/4
2/4
3/4
4/4
Kako bi što ugodnije podnijela nagle promjene temperatura i sve jačih ljetnih vrućina, većina modernih kućanstava danas ima ili planira nabaviti klima uređaj.
Također, svako od nas ima neke svoje individualne želje po pitanju savršene temperature, dizajna, performansi, super cool postavki ili mogućnosti upravljanja, a naravno i budžeta kojim to planiramo riješiti. Oni temeljitiji razmišljaju i o tome ima li njihov odabir klima-uređaja pozitivan utjecaj na okoliš, koliko energije troši i kako odjednom riješiti klimatizaciju više prostorija svoje kuće, stana ili poslovnog prostora.

Naravno, jedinstveni odgovor na sve ove zahtjeve nije baš lako pronaći, međutim japanski proizvođač Daikin nudi mogućnost rješenja čak i onim najzahtjevnijima. Tokom svojih 95 godina, kompanija Daikin je prepoznata na tržištu kao proizvođač visokokvalitetnih klimatizacijskih uređaja. Prilikom razvoja proizvoda, vizija kompanije je biti prvi u tehnološkim inovacijama, posvećenosti očuvanju okoliša kao i prilagodbi korisnicima i prepoznavanju njihovih potreba.

Daikin raspolaže velikom paletom kućnih klimatizacijskih uređaja i ima rješenje za gotovo svako pitanje i potrebu. Dodatna prednost koju Daikin trenutno nudi preko svojih prodajno-servisnih partnera je akcijska ponuda na multi split sisteme.Osim uštede od 12 posto na vanjskim multi-split jedinicama, prednost sistema je i u tome što koristi najnoviju radnu tvar R32 koja povećava energetsku efikasnost, snižava troškove i značajno doprinosi zaštiti okoliša. Ugradnjom ovih vanjskih jedinica omogućeno je pouzdano grijanje i hlađenje u svim klimatskim zonama u Bosni i Hercegovini, a uz opciju noćnog rada i velike dostupne dužine instalacija, vanjska jedinica postaje nečujna i "nevidljiva".

Dakle, kako god izgledao vaš idealan klima uređaj, u Daikinu imaju kvalitetno i pouzdano rješenje, a ako se odlučite za multi-split sistem i više unutarnjih jedinica, izbor je velik, a svakako će dodatna prednost biti i lijepa ušteda od 12 posto na vanjskim jedinicama.

Više informacija potražite na www.daikin.ba i uživajte u cjelogodišnjem komforu kojeg pruža vrhunski japanski proizvođač već od 990 KM.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.