Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hindusi vjerovatno namjenski uništavaju..Oni tvrde da je Taj Mahal ustvari hinduistički hram kojeg je muslimanski Mughalski car samo oteo od hindua što je smiješno jer je ovo klasican primjer Mughalske arhitekture, hindui su postali srbi sa svojom mitomanijom, oni vjeruju da kravlja mokraća ima ljekovita dejstva..Svi podljudi su se povampirili od kako je "desničarstvo" zavladalo u svijetu..
U Kuranu piše da kamilja mokraća ima ljekovita svojstva.
@LudiToJeZajebano Ne piše u Kuranu, to je neki hadis
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ok ,zašto pišete Taj Mahal umjesto Tadž Mahal ? Mislim kad već ne pišete Magyarorszag nego kako mi ti kažemo...Mađarska,ne kontam zašto ne može Tadž Mahal?
@mirabel2 A ko to vi? Najjače mi bude kad se negdje napiše internešnl, skaj njuz, itd. Što se kaže Minhen, a piše Munich?
@COSKU "Taj Mahal" je engleska verzija,nije indijska verzija,odnosno nit hindi,ni urdu,ni paštunski,ni uzbečki...pa pametnjakoviču kako pišeš i govoriš..Finland ili Suomi ili Finska? Po tebi trebali bi reći i pisati Finland? Je li tako?
Pa ne sija sve što je sveto.
I tibra je inace naradzasta....
Hindusi su napoganija vjera, seru i bacaju mrtve svoje u rijeku Gang i u istoj se kupaju i piju je...silovanja djevojčica i žena po javnim mjestima od strane desetine nasilnika nažalost ovim žoharima postala normalna stvar.gamad.
@MagdalenaM Muslimani peru noge 5 puta dnevno, a ti lice samo jednom, šta ti to govori?
Jole jole .... a kako bi bilo da se ovi harekrišnovci fate šlaufa, kakvog deterdženta, oštru četku i onda ožeži brale ?....Posebno tamo oko kandilja tu se najviše zaplisnjivilo. A onda ne bi im bilo zgoreg i sebe malo sabliju berem ispod pazuha i među guzovima. Safunom jašta.
Hindusi vjeruju u krave, nevjernici i genocidasi.
kanta jupola i ko novo
Ovo je dzamija i naravno kao takva u hindu drzsvi nije puno bitna, sta reci za zemlju i ljude od koje sve bolesti poticu...
Spomenici i gradovi nastali pljačkanjem običnog naroda, ili otimanjem u ratovima i dalje se slave kao velika kulturna i arhitetktonska čuda.
Zatvorili hiljade tvornica zbog toga.