Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jesu kompleksaši! Da li svjesni da je ovo velika komercijalna prevara.
Kako ti lijepo lazes :-)
Draga limesa, pozdrav i tebi od srca :-)
Da. Nesto sam ispravljao pravopis i autor teksta se naljutio. Ja sam zahvalan kad me neko ispravi ili kad nesto naucim od nekoga, ali ovi ne trpe nikakve korekcije. Kao i sve neznalice ovog svijeta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Razlika izme?u gluposti i genijalnosti je u tome da genijalnost ima svoje granice.
Znači dočekali smo i ono - Ogledalce, ogledalce moje, kaži mi, najljepši na svijetu ko je...Da ono mene ugleda jutrom kad ispuzam iz kreveta, ubrzo bi promijenilo fraze samo od sebe :D :D :D
Ogledalo za debele, ne tješite ih, nego ukažite na problem
ovo ogledalce bi zanijemilo kad bi mene " vidjelo " !
...tako ce mnogi prvi put da dobiju koji kompliment ;)
...moje motivaciono ogledalo nakon tri dana zatražilo politički azil...
This is your mirror on the wall talking; Hello commie, that's a magnificent cock you got there. Go get them, those pretty boys on Klix. Good luck and may the force be with you!