Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je lijepo :)))))))))))
Pa jbt, od hejtera ni na Bjelašnicu ne mogu.
Riskirati svoj zivot zbog zaostale mine ili slicno...hvala ti...
Sve je ali prava divljina cim se udje u kanjon Vrbasa prema Jajcu. Tamni vilajet.
Allah nas je počastio Objavom mudrog Kur'ana kako bismo njime izašli iz tmina na svjetlo. Učinio ga je oporukom ljudima. Učinio ga je blagoslovljenim, uputom i lijekom za srca. Nazvao ga je plemenitim i na to se zakleo veličanstvenom zakletvom: "I kunem se časom kad se zvijezde gube, - a to je, da znate, zakletva velika -, on je, zaista, Kur’an plemeniti." (Prijevod značenja El-Vakia, 75-77.) Uzvišeni nam je naredio da razmišljamo o Njegovim blagodatima i Njegovim ajetima, da razmišljamo o Nj
Uzvišeni nam je naredio da razmišljamo o Njegovim blagodatima i Njegovim ajetima, da razmišljamo o Njegovom stvaranju i vladanju. Sve to zbog postizanja velikog cilja: razmišljanja o Allahovom govoru u plemenitom Kur'anu: "Knjiga koju ti objavljujemo blagoslovljena je, da bi oni o riječima njezinim razmislili i da bi oni koji su razumom obdareni pouku primili." (Prijevod značenja Sad, 29.
Što se tiče onih koji ne razmišljaju o Kur'anu, koji ne uzimaju pouke sadržane u njemu, takvi su zabranili svojim dušama ogromno dobro. Uzvišeni im poručuje: "A zašto oni ne razmisle o Kur’anu? Da je on od nekog drugog, a ne od Allah, sigurno bi u njemu našli mnoge protivrječnosti." (Prijevod značenja En-Nisa', 82.)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Prelijepe naše šume. Pravo državno bogatstvo