promo
49

Granoff vam donosi top pet modnih kombinacija za mart

Kompanija Granoff vam već godinama donosi modne trendove sa evropskih i svjetskih modnih pista i čini ih dostupnim na našem tržištu.

Ovaj mart vam donosi sjajne outfite kojim ćete privući pažnju na svoj modni izražaj odjevnim kombinacijama vrhunske kvalitete.

Za još poneki hladniji dan ove godine, dojam cool muškarca ćete sigurno ostaviti u “all black” outfit-u sa avijatičarskom kožnom jaknom sa uklonjivim krznenim detaljem. Ovaj stil nikada ne izlazi iz mode i predstavlja dio osnovne kolekcije u ormaru svakog dobro odjevenog muškarca. Trenutno je na sniženju 20%. Požurite da ugrabite svoj broj.

Za toplije martovske dane Granoff je pripremio “smart casual look”. Muškarca odjevenog u sako od najfinijeg talijanskog materijala, capri hlace, te toplijim prslukom prikladnog martovskim temperaturama. Ovaj look je osvježen sa nekoliko detalja i najkvalitetnijim kožnim asesoarima koje možete pronaći samo u Granoff prodavnicama. Outfit koji možete nositi čitavo proljeće ali i buduće jeseni.

Za kratka poslovna ili vikend putovanja, obucite se u savršeno skrojena Granoff odijela od prirodnih italijanskih materijala i spakujte svoje stvari u vrhunsku Granoff kožnu vikend torbu. Taj stil upotpunite sivom rolkom i dobit će te kombinaciju iz snova.

Proljeće nam stiže. Pripremite se za dnevne kombinacije za toplije dane - Granoff sakoi od 100% vune Made in Italy, uz moderne asesoare pomoći će vam da se istaknete stilom ravnim milanskim ulicama. Uz sako, kravatu i lagani šal, obavezno obucite i tanki končani prsluk za proljetne temperature.

Za ove outfit-e, ali i mnoge druge, požurite u Granoff prodavnice gdje su u toku sniženja i rasprodaje. Obucite se u skladu sa svjetskim i evropskim modnim trendovima.

Poslovnice su vam dostupne u sljedećim gradovima:

Sarajevo

  • BBI Center Store, Trg djece Sarajeva 1, tel: 033 213 330
  • Titova Street Store, Ulica Maršala Tita 34, tel: 033 552 250
  • AlShiddi Mall/Sarajevo City Center Store, Vrbanja 1, tel: 033 733 125

Mostar

  • Braće Fejića Street Store, Braće Fejića bb, tel: 036 550 966

Zenica

  • Džananović Center Store, Kamberovića čikma, tel: 032 242 711

Tuzla

  • Omega Center Store, Univerzitetska 16, tel: 035 262 460

Banja Luka

  • Milana Tepića Street Store, Milana Tepića 1, tel: 051 216 732