Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ulaze u takmicenje fotografije biciklista i biciklistkinja ( da budem politicki korektan, to je sad moderno) sto voze u kontra smjeru po oznacenim stazama?
ne, al ulazi kad biciklista laktom u voznji nakaci nekog ko hoda po stazi
Imam ja jednu sliku na bajku, gdje treba predati ? Slika je iz moje "naked" kolekcije, a dao sam joj i naziv "falus de Sarajevo" :-)))
Giro di..?Sarajevska tura,sarajevski krug,pa čak i sarajevki đir...ili sve to oko Sarajeva,po Sarajevu i u Sarajevu mogu da razumijem...al' giro di ?