lifestyle
142

Giro di Sarajevo nagrađuje najbolju fotografiju koja promoviše biciklizam

Klix.ba
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Udruženje građana za promociju urbanog biciklizma Giro di Sarajevo organizuje nagradnu igru za najbolju fotografiju koja promoviše najveći biciklistički praznik u BiH koji će biti održan 6. septembra s početkom u 17 sati.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Svoje fotografije koje na najbolji način promovišu biciklizam i Giro di Sarajevo trebate objaviti na Facebooku uz public opciju i hashtag #jasamgiro, nakon čega će žiri odabrati najbolju, a pobjednika nagraditi poklon bonom u iznosu od 100 KM u Ciklo Centru.

Takmičenje se zatvara 6. septembra u ponoć, a u njemu mogu učestvovati svi, sa svim vrstama fotoaparata i mobitela, osim članova i volontera Gira i članova njihovih porodica.

Najbolju fotku biraju grafički dizajner Esad Mulabegović i fotograf Mirza Agić, a ime pobjednika će biti objavljeno u srijedu, 9. septembra u 20 sati.

Udruženje građana Giro di Sarajevo je nevladina, neprofitna organizacija koja se bori za poboljšanje uslova za bavljenje biciklizmom u urbanom okruženju unutar gradske jezgre Sarajeva, a osnovala ga je skupina biciklista entuzijasta.