Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije problem što se jede, problem je što se baca!
U bosni se jede najvise govana
I u nas bi bilo crveno al nemoze od političara
jok eto najbolje bi bilo da pojedemo manje nego afrikanci. realno bi trebali jest jedno 100 puta vise od njih i mislim da su ove brojke ciste gluposti
bataliti meso i preci na sometinu
učitelju Đaferu žena donijela kokoš da joj pusti sina da prođe u četvrtom razredu a on njoj :neću ti kokoš nego dovedi janjca ako želiš da ti od njega čovjeka napravim
Količina mesa na tanjiru je direktno proporcionalna debljini novčanika. Logično naravno. Tu nećemo računati mesne prerađevine tipa salama, jer ipak znamo da je tu najmanje mesa.
To nam je nasa borba dala.
Samo treba reci, PRVI MAJ!
na stotine miliona zivotinja se zakolje i vise nego je potrebno,alije najvaznije da se manjinskim muslianskim ijevrejskom zajednicama zabrani ubiijanje zivotinja na njihov nacin jer ispred rijeci klanj stoji halal ili kosher a toje velika razlika za zivotinju
Jedu leseve bolesnih zivotinja, khhhhhhh!!! Covek je po svojoj prirodi biljojed, nasi zubi su stvoreni za takvu hranu, nas ceo organizam je stvoren za biljnu hranu, osvestite se, ljudi!!!!
Koji bre ljudi, buzdovani!!!!!
ne lupaj ziv bio .. mozak se poceo razvijati nakon sto su ljudi poceli da konzumiraju meso ..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa dje badjose Afrikance da porede? Kad sam bio u Sierra Leone ja narucujem pilece batake 2 kom, kaze meni crnjo ma uzmi vise, malo ti je to? Reko zasto? I ja narucim 6 komada. Kad je doslo imao sam sta vidjeti. Kod njih su bataci od trkacih kokoski :) Jedva zalogaj od jednog bataka hahahagagaga. To je neuhranjeno.
Kako si dobio vizu? Mora da si isao na studentsku razmenu?
@Dr.MiroljubPetrovic platio 90 dolara i dobio :) poslom sam išao.
Zato su i 10 puta bolesniji. Meso je OK u umjerenim količinama i prirodno uzgojeno.
Moj komsija Mustafa dere po prasetini sve u 16
obrati paznju na zenu mozda i nju dere
@netro On je gej, bosnjo je
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Povecanje konzumacije mesa, vodi vecoj i brzoj proizvodnji sto opet vodi losijoj kvaliteti mesa. Tako da vecina koja misli da se dobro hrani, jede ustvari ssranje.