Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je ovaj svijet propao. imas ogroman broj ljudi koji su miljarderi koji ne mogu svoje bogatsvo da potrose ni za 100 zivota. a sa druge strane imas ljude koji umiru od gladi koji bi mogli da prezive za 3 dollara dnevno. i nikoga nije briga. i sada se kao proizvodi riza i opet se gleda na profit. treba onda izmisliti neko modificirano povrce koje ce uspjevati u zemlji koja je zahvacena od gladi i dati im besplatno sjeme da prezive ljudi. al ovaj svijet je otisao u ku*ac. kofol neka svijetska kriza a nikada vise miljardera nije bilo na svijetu.
Ako im je stalo do života gladnih, onda nebi svake godine bacali duplo više žitarica na smeće, nego što je potrebno da prehrane sve gladne samo zato da bi cijene ostale stabilne. A oni k'o fol hoće da uvedu jako pametnu rižu, koja naravno ne raste bez odreženih hemikalija od iste te firme i isto tako se nemože usjemeniti, već se sjeme svaki put mora na novo kupovati.
Ma njima i jeste do profita i testiranja nedovoljno ispitane na jadnoj gladnoj djeci...FUJ.