Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najsladje pojest onu sa naljepnicom 😁
Ustadoh da pogledam kad ono naljepnica i na njoj nikakvih brojeva!? Pise samo "Premium quality Derby"!? Bjezite tamo lazljivci podmukli od vas ne mogu utakmicu na miru da gledam.
Otac mi je pričao da su imali poslovni sastanak sa delegacijom iz arapske zemlje i zaboravili skinuti naljepnicu Jaffa sa narandži na stolu. Gosti su pobjesnili kada su vidjeli izraelsku naljepnicu i zamalo otkazali ugovor. Zaključak: naljepnice na voću zaosta otkrivaju važne podatke.
Jaffa je nekad bila naseljana uglavnom palestincima koji su protjerani. Ostali se Arapi sad ni po guzici neće pocesati za palestince. Arapi su uz nagovor Engleza, zajedno s istima, protjerali turke koji su držali palestinu u sigurnosti. Da bi kasnije englezi podržali jevreje da okupiraju palestinu.
Kojom delegacijom iz arapskih zemalja, sa ovima što su ugostili svjetsko prvenstvo dok muslimanski narod u Palestini, Siriji stradava na najgore načine? Munafici.
bježat od osmice
Zašto? Sve što si pojeo danas je GMO hrana, hibridnog porijekla, uzgojeno uz upotrebu pesticida, umjetnih gnojiva... Konkretno govoreći o npr. povrću, nakon nekoliko generacija plodova sjeme se istroši, tako da biljka neće ni dati plodove, ili će oni biti mali, neupotrebljivi. Zato je potrebna genetska modifikacija, da bi se genetski materijal obnavljao/ukrštao i time se dobija sjeme koje će dati dobre plodove.
Kod nas skinu naljepnicu, kazu domace banane.
Garantuje Fadil Novalić😂
Ja ih uvijek lijepo na celo
A ko ih lijepi, kuku?
vec bio clanak o bananama
Ljepi ih ljepilo!