Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
influenserka? 🤬 YBM MTR OVOJ RIJEČI ne mogu da se dovoljno izrazim i objasnim koliko mrzim riječ 'influencer' 🤮
Ovi sto mrze influensere u stvari im zavide.
Pitam se koja je hrvatska riječ za influenser. Možda utjecajnik?
Prodavo ti ja skoljku jaja, 15KM, dosla neka gospodza, pipa ona jaja, kaze mogul ova jaja malo nize, reko mogu kad cucnem.
Mi fočaci smo to izmislili 😂
Kao da su tek otkrili jaja pa nas savjetuju i to još influenser ccc
Možda bolje da ste objasnili šta znače slova na jajima u odnosu na težinu ili kako odrediti starost jajeta na osnovu zračnog jastučeta koje se stvara usljed isparavanja.
Mrs
Kod mene nema brojeva na jajima ali drage influenserke, garantujem vam da su iz slobodnog uzgoja i redovno su masirana što je inače velika prednost zato probajte.
znamo da jedes go...
Nikad ne kupuj numerisana jaja. Uvijek postoji pijaca. Da kupiš domača il industrijska bez broja ako niišta svježa. U marketu 3 sa brojevima 1 km. Na pijaci 5 domačih za 2 km, ako kupiš 15 dobiješ ih po 33 feninga. Ova iz izgoja pa pijaci 0,25. svjrža i krupna.
Ja znam samo onu staru - svako jutro jedno jaje organuzmu snagu daje. Kladim se da ovi influenseri nikada nisu culi za to.
Kakvim se glupostima ljudi bave. Najvaznije je jesu li jaja svjeza ili ne. I to je to.
Imas organsko jaje od marku a imas i industrijsko od 20 feninga sto smrdi na koncentrat i oba su svjeza
Ja zbog jaja odem do maglaja
Kod mene dodju dva jaja upakirana i oznaka ,domaci uzgoj van kaveza XXL oznaka
Influenseri - moderni 1000 zasto 1000 zato