Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fora mjesto, pravo relaksirajuce bez velike guzve.... samo fali pomalo svega da bi ga nazvali “restoranom”, ne blatim nego sam realan!
Bravo dečko, ne slušaj praznu priču onih koji nisu ništa pokušali, prati svoj put i sretno ti bilo!
Jel sve na svinj. masti ili ima nešto da nije?
Ok, promo članak, zabranite komentare. Miro, samo polako, ugostiteljski je hljeb sa sedam kora.
@dzezva Jes' ukoliko nemaš dvije fiskalne na kratki i dugi click
U centru grada?
A da ti nama poližeš pupak, Miro teBra?
Bolje bi prolazio da ima svoj pravac i da je poseban na neki način, što se trude da budu sarajevski ugostitelji. Ovaj je to pokušao tako što je u sred Teherana, na ražnju pekao prasad, "da on nama pokaže... nešto", pa sad kad je pokazao, uvaljuje se sarajevskoj raji preko Klix-a. Iz greške u grešku! Kuhinja totalno amaterska, gotovo sve napisano u članku, nema veze sa istinom. Tipično srpska podmetanja i laži!
jel sigurno bez svinjetine ?
Stari radio postao redovni eksponat u ugostiteljskim objektima. Više starih radio aparata nego menija i dobrih jela
Kake su cijene?
Lijepo ambijent ali nešto tanko hrane.
Neki covjek je tu stomak zatrrovo s jajima
Bio vise puta i pravo je dobro.Klopa na isokom nivou a ambijent je bas relaksirajuci,ma dobro pravo...
Da se vrijeme može vratit isto bi bilo sve Sve dobro i loše što do tebe vodilo me je Ti si me za ruku uzela kad je nade nestalo Zbog jednog dodira tvog ja u ljubav opet vjerujem.....