Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kad bih imao teletinu i gljive ne bi mi trebao nikakav recept
joj najjače je kole poslije argete pa podrignut
Informacija za klix - gulaš se tradicionalno po mađarski prije svega sprema sa svinjskim, a ne sa goveđim mesom. A pileći ili pureći gulaš su veze nemaju s Mađarskom. Čuj pureći gulaš... hahahahaha
Ovo zvuci super. A izgleda jos bolje. Moracu ovo spremati nekad.
Ovo je već nešto vrijedno. Ali samo sa domaćim paradajz sosom, a ne kupovnim u koji je dodan šećer.
Čim je 500 g. teletine potrebno odmah tu ništa nije jednostavno!
rasplače me žena svaki put sa svojim receptima, divni su, pusa!
sretno osmog
@Stoqica hahaha 👍
Cuj teletina? Bolje kupit kg kengura u robotu pod nazivom junetina zamrznutom '70-ih god za 5 km nego teletinu. Salim se, hvala na savjetu
Svježe ili zamrznuto, lešina je lešina. Ne kažem da je vegetarijanska ishrana za svakoga ali ljudi razmislite malo.
Ja volim mrtvu zivotinju na vrelom gvozdzu a ti kelj i brokulu udri. Necu da razmisljam 😂