Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ovako izgleda tekst kada ga sa-x sroci.
nikada
Jarane, mahni ti flasu domace brlje pas ti vidit sta je mamurluk! :)
E moj nepismeni Sarajevo-x-u. PIše se VODKA a ne Votka, ccccccccccc
jebi ti to da je biti njihov volonter... xD
ma malo rasola ujutru i dobar
Bravo \"E\" !!! JA gluplji clanak nisam u zivotu vidio. Prvo viski losiji pa bolji za mamurluk??? Nek bolje prevedu clanak!!!
Šuplja,narodski rečeno,pio i jedno i drugo,bilo čega da se\"naližeš\"ujutro nije dobro,živjeli....
Ne kontam! Ovaj članak je pun nelogičnosti, ili bolje kazati ne dosljednosti! Naslov glasi \" Whiskey izaziva veći mamurluk nego votka\" a dole u nastavku teksta kaže \"Ispitanici koji su konzumirali whiskey imali su daleko manje simptome mamurluka... u odnosu na one koji su pili votku.\" Pa jel\' mamurluk od whiskey-a veci ili manji?????
nema gore od sarajevske pive. fuuuuuuuj. karlovačko rules
jel whisky, viski il whiskey :D:D:D:D:D
mislite whiskEy :D
\"Whisky izaziva jači mamurluk od votka...\"