Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi prave pivo na Ciglanama. Svaka cast.
👌🏼samo naprijed
jel bezalkoholno
Super inicijativa, sretno :)
Em je skupo, em ima nekog mulja na dnu boce. Kupio baš da probam, boca 0.33 košta 2.5 KM u granapu. Piva je dora ko i svaka piva kad se dobro ohladi, ali jebbe je cijena ko da Hakinen pijem.
tobejarabi
Koliko ste uzeli gazdi gelendera za reklamu splaćine?
neuzubilahi
I ovo kraft pivo pravo preseravanje..sad to kao inn. Jednom sam probao jedno takvo...nikad nisam pio pišaću, ali vjerovatno je to taj ukus.
ovo vehabije deru naci raznose se ljudi
RECEPT ZA SAVRŠENU POLITIKU IMA SAMO SENAD ŠEPIĆ ZATO U OKTOBRU GLASAJTE ZA SENADA ŠEPIĆA SRETNO SENADE. ZAJEDNO DO POBJEDE
nema sta senco nas vadi iz govana :D
Hmelj, kvasac i ljubav... Nedostaje smrad iz usta kao da si pojeo krepanu mačku.
Željko pervan #žuja je zakon
Sada svaki insan moze - pravit pive, pisat knjige, snimat pjesme, biti umjetnik...ukoliko ima budjet i malo entuzijazma i poznanstava.
Uvijek je moglo, a samo su neki izbili na površinu. Važno je samo da kvalitet pobjedi, a ne štela.
@Division nije buraz.sad je sve dostupnije u velikoj mjeri.na netu mozes naruciti sve. i obrazovati se. vidjeti kako se nesto radi i pravi. biti u toku i unajmiti nekog da ti ponogne da nesto ostvaris.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakvi gelenderi? Kakve stepenice? Nikšićko i da me Bog vidi.
Šta je? Ne smije čovjek reći da voli Nikšićko?
@Zderosrb Što me ćeraš da ti govorim da posle redaljke Nigerije Zmajevi čekaju zmajića. Napraviše vam dijete rode moj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sok od ječma i hmelja.