Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.stayfithealthyfitness.com/ishrana--kalorije.html
Avokado, nar, mango ma da kako da ne to je kod nas ma za male pare, jedan avokado samo 5KM, sto je to. :-) Krastavice pa eto i mogu proci ali samo jedan izvjestan period dok nisu gorke..... Nista ostaje samo voda, jedino je ona jos uvijek pristupacna, eh sad do kad, ko zna.
hahah neces vjerovati maloprije avokado jela u salati, doduse prijatelj kupio i napravio pa mu bilo previse i podjelio drugarski. Ali nije zreo i socan nego je tvrd i zilav ipak treba jos malo da uzrije. Grejp mi gorak, pa i nisam neki ljubitelj, kozice nikada ne probah. hahahah A krastavise i ja volim, svih vrsta i male debele, duge tanke hahahah samo nek nisu gorke. ;-)
moj izbor su brokule i nar ;)) ostalo manje više ;))
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
samo zeljasta materija, jarane
To kad imas krastavac a nemas vode...
Kad se tusiram ja se trljam mangom i avokadom jaranemoj. Zdravije od sampona...i jedem avokado i mango....raste mi u basci ima tona 😂
Ja tako ukiselim kupus 😂
Paša, poznato je nama tvoje trljanje mangom i avokadom. Ali ovdje je riječ o čitavom tijelu, ne samo o određenom dijelu istog.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
JARANE NEPRODŽE DAN DA NEPOJEDEM AVOKADO I MANGO JARANE
TAKO JEKIKI JARA NICE, JA ODNJEGA RAKIJU PRAVIM, DONJEČUVAM DA PROBATE
OD AVOKADA ILI OD MANGA...............MA LUNINA VISJNEVACA ZAKON
PRIKAŽI ODGOVORE (19)