Hedona Wine Club
69

"Vinski pohod vinskom stazom": Sarajevska vinarija ponovo organizuje jedinstveno druženje

N. O.
Hedona Wine Club i ove godine u suradnji sa firmom Profil Management Consulting priprema jedinstveni događaj u gradu "Vinski pohod vinskom stazom".

Cilj je organizovati zdravo druženje i networking za sve ljubitelje prirode, ukusne hrane i raznovrsnog vina.

Hedona Wine Hike/Trail je sjajan događaj koji spaja aktivan način života, prirodu i gastronomiju. Održavajući se jednim dijelom u jedinom sarajevskom vinogradu, ovaj event označava početak proljeća i motivacijski poticaj za više akcije i druženja.

Na osnovu svog dugogodišnjeg iskustva stručnjaci iz Profil MC tvrde da su tim i timski rad krucijalni za uspješno poslovanje i obostrano zadovoljstvo. Prvenstveno iz tog razloga podržavaju novi projekat HWC-a i preporučuje dešavanja ovog i sličnog karaktera kao oblik team building-a i kvalitetnog druženja.

Učesnici drugog po redu Hedona Wine Hike/Trail-a će imati mogućnost da putanju od nekoliko kilometara trče ili šetaju, dok će na okrepnoj stanici, koja se nalazi na sredini vinske staze, imati priliku da se osvježe bijelim ili crnim vinom iz domaćih vinarija "Povrtak" i "Buntić".

Pored "cvrkutavih" šumskih prizora učesnici prolaze kroz zelene livade uživajući u prekrasnim pogledima na Sarajevo. Posljednji dio Trail-a/Hike-a se održava kroz jedinstveni sarajevski vinograd "Inat", gdje učesnike očekuje cilj i nastavak zabave uz razvnovrsna vina i ukusnu hranu. Hedona Wine Club se nalazi na nadmorskoj visini od 850m, te svojim gostima nudi Sarajevo "na dlanu". Događaj će se održati 26. maja 2024. sa startom u 11 sati na lokaciji Džipsi,džipsi.

Broj mjesta je ograničen, a prijavi se mogu izvršiti direktno na web stranici.

Za više detalja o eventu zapratite WHC na njihovom Instagram ili Facebook profilu.