Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hm, ovo je sve što volim, kad će ovo i tako sve već bit u dženetu, daj odmah sad!!
koliko je ulaz?
\"Uživajte u vinu i ženama i ne brinite Bog je milostiv\" Omar Khayyam
Realan @sejdin @...ostali nema problema, ima ko ce popit\' i pojest\' i za vas, hehehe
Kako je onda naš Srbin vukoja pobrao nagrade u Parizu za svoje vino? Najsmješnije je kad musliman priča o vinu, postoji li uopšte musliman proizvođač vina?
@ sejdin jesi li to rekao - \"u naš\"??? prijatelju, malo si se zaj..bo ili si na nekim teškim drogama. kako god - razguli. ili u pm ili na mjedenicu, bujrum - proberi.
@sejdin Ne se*ri! Ako si vjernik, za sebe si. Grijeh ne ulazi u usta, vec izlazi iz usta! Ko sta jede i pije, njegova stvar kao i tvoja, sta ne jedes i sta ne pijes!
\"Danas je Bajram. U te dane kao i na dane Bozica, Uskrsa, Vaskrsa..., oni koji me bolje poznaju ne ocekuju moju cestitku znajuci da moj nacin razumjevanja svijeta, covjeka, zivota...... je daleko od okvira koje namece drustvo kroz razne religijske institucije. Ne volim formalnost pa i tu sa cestitanjem..., jer ja ne mogu razumjeti sta se tu cestita i koja svrha cestitke jest. Mogu pozeliti srecu i nadu da ce oni koji iskreno vjeruju prije razumjeti ono sto ja razumijem sada.\"
ulahu nunu ibn haa kemaquof al ahbbi illala.. velika je sramota da kjafiri u nas lijepi grad unose alkohol i poganu hranu.. kerabil afn undulla bin abn hilaa huhuleik..
@ Realan Šta je problem? Ovo se dešava u SARAJEVU, a ne u vukojebini iz koje si ti došao.
Ovo je jos jedan nacin indirektne borbe protiv islama...zar su to morali za Bajram da organiziraju...ali znajte da ce islam ovim samo da ojaca ;)
Nema boljeg pršuta od svinjskog hercegovačkog, crnogorskog i vojvođanskog; ko nije probao ne zna šta je meso!
Uh al je dobro bilo, otklanjas bajram namaz, napucas se baklava i onda vinceka i sira... ojhhaaaa...nek crknu islamofobi...
Trapist sir najbolji definitivno
Da mi je sad onog Trapiste,,najbolji sir na svijetuuuuuuuu