Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije tačno bogatašima vazda čaša vina u ruci a lice i koža im ko u bebe gujca
ovo nema nikakve veze s realnoscu! genetika je osnovni uzrok svih bolestina. naravno da svaka prekomjerna upotreba svega ( pa i sexa;) moze dovesti do raznoraznih devijacija i ostecenja kod svakog covjeka. ne pretjerujte ni u cemu i nadajte se dobrome. ovo pogotovo vazi za komentatore klix-a;-)
U svemu treba imati granicu.
Puno više pomaže koži nego što odmaže. Ne lažite narod. Štetno je samo što loše utiče na jetru ako se pretjera, jer ona vrši detoksikaciju organizma, pa loše utiče na ćelije i što zbog dehidracije koža može biti oštećena... sve ostalo predstavlja pozitivno djelovanje - antioksidansi (naročito resveratrol), održavanje kolagena, aminokiseline koje štite od sunčevih zraka i raka kože, razvoj novih ćelija u vanjskom dijelu kože... dakle, ne treba pretjerati.
vino (grožđe) sadrži antioksidant resveratrol, ali najviše resveratrola sadrži pravi kakao i jiaogulan....
Zar po KURŠĆANSTVU vino nije Isusova krv?..........KURŠĆANI PAGANI
Ja ga pijem za ćeif a za kožu solea-soft!
Jedino nam ostaje heroin
Sve sto je umjereno i korisni je.
Alkohol je zlo u svakom obliku
istina :)
alkohol je najveća droga današnjeg društva, još uvijek legalno, a toliko smrti , bolesti, silovanja, nasilja, nesreće uopšteno, a može se kupit na.svakom ćošku. i duhan i alkohol trebaju da budu zabranjeni, prohibicija treba da se vrati, a korisnici kazne
@katonix12 Religija je najveca droga, ko se napije vina i otrjeznice se a bogami ko se nalozi na vjeru ode u k...
Ne valja nikako kad poslije 3 flaše zalijepiš za beton...zguli sve
jeste mozda ako pijes nekvalitetno vino,onda i boli glava,kiselina...od dvije case
do juce je bilo najbolje ! ah sto ne mogu na herende kora !
Od vina, od vina.. nije od karmina, ta mrlja crvena... na koži.
Konzumiranje alkohola nikada ne moze biti korisna navika idioti neobrazovani.