Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAsumović zatvorio Čoviću kaldionice u ZEnici jer neće da plaća PDV ! Lave bosanski, nagrada 2016 ARSLAN GODINE !! Bakiru utješna MIŠ MEKINJAŠ, eventualno da se dodjeli i kolektivna MIŠEVI zajedno sa miševima potrčcima Provalićem i Pizdićem !! A nagrada za MIŠA GODINE ?? KORPA KINDER JAJA NARAVNO, JER IH NEMAJU ,PA DA NADOKNADE !!
@frka zivio ti meni brate
@IksOks_ Živio nama Kasumović i takvi kao on a svilen gajtan BAkiru i bandi ! Na izborima nogirao hodžu protivkandidata iz SDA za gradonačelnika a sada i njihovog nenadjebivog partnera Čovu ! Šat je sljedeće, jedva čekamo 2017. Ovakva trba da je čitava BiH a ne samo Zenica ili neznam ti ko.
hvala mu. zaista lijepo kao poklon nekome
Koliko samo treba zbario na kinder jaje... koliko stvari "ispravio" kinder jajetom... i uvjerio se u onu "nema te stvari koje jedno kinder jaje ne moze ispraviti" :) Hvala dobri čovječe!
Kinder jaje je zabranjeno u Americi. Zabranjeno ga je donijeti sa sobom u prtljagu npr.kao poklon.zbog pravila FDA da u prehrambeni proizvod ne može imati plastiku u sebi.Logika isključena.
gdje pocinje Amerika tu logika prestaje
Udavio se zumancetom
Neka je on umro vazno je da je ostavio jaja pa ce se opet iz njih da izleze neki pjevac
nema vise maksum muda
salmonela ne bira
Jaijaje koko džabmo ja i jaje........
džambo
I ja mu iskazujem poštovanje jer vidim da vam je stalo do jaja.
Počivaj u miru legendo.
Ne volim kinder jaja ali volim Ferrero Rocher.
Другим ријечима, волиш чупава јаја :))
😂
Hvala ti :) R.I.P.
Volim kinder jaje i dan danas iako ima 20+😂😂
rahmet mu dusi stvarno je imao najbolja jaja
@Ibro hahah.
Ne znam ni što se rodio