Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan Uskrs svima koji ga slave, i zivjeli u miru u Bosni i Hercegovini
Ide Uskrs farbaju se jaja Imal koja da ofarba moja.. To je stari stih.. Svi koji slave Uskrs nek ga u miru proslave zajedno sa svojom obiteljima i susjedima..
Bil koja da i meni ukrasi jaja?
Jedan od najstarijih mitova o uskrsnuću je onaj o staro-egipatskom bogu Horusu. On je također rođen 25.12. Horus i njegovo oštećeno oko je postao simbol života i ponovnog rađanja. Mithra je također rođen na katolički Božić, i njegovi su poklonici slavili Uskrs na proljetnu ravnodnevnicu. Rani kršćani su pragmatično prihvatili antički poganski običaj kojeg mi danas slavimo kao Uskrs. (Ljubica Saran)
Moja kona meni farba jaja u različite boje svake godine!
sretan Uskrs.......
Sretan Uskrs svima koji ga slave, i zivjeli u miru u Bosni i Hercegovini