Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doturite malo i šlaga.
ovo je cista objava rata za BiH!!
Šupljirate bezveze. Komade pite sa sirom "umakane" u šećer, vidio sam još kao dijete. Dida je volio tu kombinaciju. Moram priznati da je odlična (ko voli slatke stvari) i da, rado odvalim koji komad sa šećerom kada je na meniju pita sa sirom. Ne znam da li je ok posipati šećerom, ali uroniti bočnu stranu u šećer je sigurno bolja opcija. Degustirajte, nećete pogriješiti. Naravno, kako rekoh, ko voli slatke okuse.
Vjerujem da je ukusna, isto kao i slatka pita sa sirom
Sasvim ok al jedino ako se predhodno nije solilo puno. I cheesecake je bikvalno ista stvar, samo et nama kao opet mora smetat.
Vidio takve “bureke” u Zagrebu prije moguce 40-tak godina vise od zacudjujuceg recepta me iznenadjuje vijest o necemu sto je tako dugo u opticaju a Klix sad prenosi kao vijest. Sto bi kod nas rekli “Dobro jutro Kolumbo”
Ovo je silovanje hrane
Burek nisu izmislili Bošnjaci nego Persijanci ili Turci...a u sred Stambola u meniima svuda postoji Börek sa sirom ....tako da drugovi Mohamendanci iz Bosne.... štrafta.... : )
Treba podići tužbu na sudu u Hagu zbog zločina nad pitom...
kad se nepitas u vlastitoj drzavi nego te iz brisela filuju ovako pomahnitas
Dabogda im se usirio
Mogu i “pene” sa secerom. Mljac mljac fuj
Vazda ovi Hrvati kradu tuđe pa "prepravljaju" na svoje, evo sad i na hranu prešli. :)
Otaj burek sa sirom posut sa secerom,podajte Pujdi a onda napravite burek sa mesom i ne naprdjujte.Kaze Sabit iz Tarcina 😁🙃
a jede se štapićima...
Otkako su u Srbiji palačinke nazvali "burek sa eurokremom", samo nebo je granica...
Neznaju to hrvati napraviti pokusavaju kopirati austrijsku strulu sa sirom koja je slatka i dobrog je ukusa,Da ovo nude vec 40 godina je cista laz i proseravanje,ali ako se dobro prodaje opravdano je.
Ovo je u najmanju ruku sramota croati dragi, pa sto sami sebi u stomak skačete...moraćemo vam ribe čokoladom i cimetom namjerno na očima posipat
Burek nije bosansko jelo.
ono burek sa sirom pa još sa šećerom