Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba li jesti vani ili naruciti hranu....Pa majku mu znate li sta napravit u kuci...
@Ponosni Tuzlak ne kontaš. Ovo je prepis nekog članka iz Amerike đe većina raje radi po 2, 3 ili čak 4 posla, da bi preživjela i normalno, ko ima vremena za kuhanje?
@KURTAWONA9 cuj 4 posla.. Ma hajte molim vas
treba prestati jesti da ne dobijemo koronu...pa da ko prava gospoda umremo od gladi...
Zna li neko sta je smočnica a sta ledenac? Procitao sam tekst "SPISAK ZA TRGOVINU: Šta nam je sve potrebno za 14 dana samoizolacije?" i nemam pojma sta znace ove dvije rijeci, cak ni google nemoze da prevede na engleski ili njemacki. https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/147198/spisak_za_trgovinu_sta_nam_je_sve_potrebno_za_14_dana_samoizolacije.html
Ja ruč'o na balkonu. Da Li ću se zaraziti?
Ne treba jesti nikako ... pozeljno je ...
Sta vise pamstujete; kao da je narod stoka.Bolje ne pisite nista nego kojekakva sraja. Puni ste pameti u pm.
Kupujmo domace, eto nam prilika. Kukali smo sto uvözimo a imamo domace. Eto sada sansa zbog coronavirusa, granice se zatvaraju.
Svakako nam nije ni ostalo nešto previše novca za naručivanje hrane. Kupili smo 20 vreća brašna, i 50 pakovanja toalet papira.. 🙄👌👌
@El. Mozes 6 mjeseci pra it lepine i brisat guzcu.. Sta covjeku ustvari vise i treba
Najbolje janje na ražanj.
Prestanite prevoditi glupe zapadnjacke clanke gdje su ljudi osudjeni jesti vani. Na Balkanu se jos uvijek uglavnom kuci KUHA.
ma ja opao posao .pa nek restorani malo zarade i da te zaraze
Niste razmisljali o kuhanju?
skuhaj sebi ebo te zapad te ebo
ne..jedi kući.kratko jasno.
što ste ispraznili police uzalud.
Da, trebas jesti napolju magarce, idi u mobilnu bolnicu za inficirane i tamo naruci veceru za dvoje.