Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja cu iznenadit goste divnim prdežom tacno u 12
Malo sutra za 20 minuta'!
sad sam iscjedio nadandzu, jabuku i poa limuna...crvean sammu licu od vitamina,,,
Muslimani nisu ludi da slave najluđu noć!
Briga me sto ce zakosutra na kalandaru stajati 01.01.2020... da mi je znati ko se dosjetio da od 01.01. napravi pompu .... nije mi jasno kako milioni šupljoglavaca, ne razmisljaju svojom glavom, vec onako kao stoka sitnog zuba, slave nesto sto salve nije dostojno
"neslani puter". kod nas se puter ne soli.... barem koliko ja znam!
@2323 kod nas,to znači u tvojoj porodici?🙈
Samo da poselamim svoje ahbabe sa islandskih gejzira. Da mi nije bilo moga Baketa i uhljeba koji mi nisu dali sansu da se zaposlim u drzavnu instituciju ne bi nikad se zaposlio u Berlinu i novu godinu za praznike docekao u ovakvom ambijentu na Islandu. Ljubim vas sve, posebno svoje SDA ahbabe! Selam!