Ukusna i posve prirodna poslastica
0
U Londonu se prodaje sladoled od majčinog mlijeka
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzas. Moje licno misljenje je da ovo skrnavi vrijednost majke.
fakat neznaju sta ce od bijesa
To vam je ta zapadna liberalizacija i emancipacija žene. Zadivljujuće, gradiozno, Zapad je zaista svjetlo u našoj tami!
kad će šta od sperme? Lizala?
nisu džaba rekli za žensko da je krava
!
sad mogu obrtat biznis hehehe svaku smjenu izmuzat porodilje hehehehe sve je \'vo pred kijamet
Eto nek je retard izet fazlinovic i njegova klapa dostupan svakom intelektualnom nivou...
Ovako citam ove komentare i primjetim kako mnogi spominju kako je to privilegija za bebe ili nesta tako ali okrenite se i pogledajte cemu to mlijeko sluzi u zivotinjskom carstvu , garant na kravi muzari ne pise podudlaj me i tu je namjenjeno za mladunce ali ljudi ga konzumiraju. Licno ne odobravam to ali vam je logika na nivou trogodisnjeg djeteta , ako zena vec sama sebe \"muze\" da sta prizaradi , bolje i to nego da prosi kao 2/3 bosne zato sto im je mrsko svoje mlijekom nadojeno debelo dupe da podignu i posteno koju marku zarade.
mogul ja tu raditi u muzari, da muzem zene :)
a mozel da stavi sisu u zamrzivac pa onda poslije da kupis citavu sisu ?? :/ dal bi se onda naplacivalo i sisa ko pakovanje??
Jednom riječju odvratno ! Kakvu gadost neće izmisliti samo da uzmu lovu..mislim da je ovo za svaku ženu i majku uvreda..možete li zamisliti jednu od tih žena kako se \"izmuza\" da bi to prodala,fuj!
A kakav li je sir od tok mlijeka??
Ovo je Bosna!!!!!!!!! mamu vam izdajnicku komunisti
nemoze sarajevo-x vise nikad stvoriti mrznju prema zapadu...... :) super. propali ste ko hala. velika jugosrbija jezuavijek zaklata :D vidi se krv i bezivotno tijelo socijalizma i jugoslavije.
mislim da cu povratiti... Nije ni cudo sto ovi ludjaci voze desnom stranom i imaju humor koji niko osim njih ne konta.
zar to ne bi trebala biti privilegija beba.....majcino mlijeko