Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je ono vidila zaba da se konji potkivaju pa i ona digla nogu. Sarajevo i vino u jednoj recenici zvuci smjesno ko i kad kazes bosanska mornarica :) Cekam jos Sarajevo sajam nautike :)
ko hoce da pije nek pije ne znam sta se neko ima upinjati da ne treba ili da treba, svako odgovara za sebe i bira svoj put. kakoi cu ja kao religiozan objasnjavati nereligioznom covjeku da ne treba piti ili jos gore, onome sto je religiozan i zna da mu nije dozvoljeno po tim mjerilima a pije.svi znaju sve i nema tu sta da se kaze vise.
@osmancicvara7 Šta napriča legendo?
slika 8 operi zube molim te!slika 10 okupaj se molim te!
hahahaha..slušam ove turbo vjernike..haram ovo -ono, a do jućer lokali javno..i danas sami krišom.....HARAM je krišom lokat...
djelomicno se i slazem s tobom ali ta prica sta je neko do juce radio ne stoji. ako je neko ostavio se necega skroz i ne zeli to vise i ne bi nikad sta ima veze.
@osmancicvara7 znaći jućer sam ubio čovjeka ..i danas odlućim da neću više...to znaći da sam sada dobar.....???? i u buduće se moru nadati dobrom jer više ne ubijam.....hmmmm...mislim da nije to poanta vjere..vjera te stavlja na razne kušnje u životu (ne govorim o islamu općenito) a ti se treba š nositi sa njima ovije biti spreman na odricanje i skrušenost....što je danas vrlo teško...
da Bog da vam se svo vino prosulo hahaha
što?
'nako