Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada jedem bijelu cokoladu punjenu slanom karamelom
Ja sad serem, ne vidim apsolutno ni jedan dobar razlog...
jest kad bi ja imo para za cokoladu
Koliko dobijem stresa kad vidim koliko mi dodje racuna i kolika je jedinicna cijena, koliko mi je mala (barem je imam, ne zalim se) plata i jos kad udjem na klix i procitam koliko politcari imaju nekretnina para i ostalog, trebalo bi da 10kg cokolade jedem dnevno, al pogodi sta nemam para za tih 10 kg jos dnevno, a i muka bi vjerovatno bila od tolike cokolade
hahahhah life sucks
Haj sto life sucks but he also fu*ks
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jes ako pojdes onu sa 60% kakaa,ako pojdes milku sa 4% i jeno dvajs eova unutra ima da krepes nazor.
Vala bas mi je dobro legla ona Vispakova,poslije dzume.
pravi mumin :)
@lik5555. Ja bas ne vidim da sam konkretno napisao u svojoj recenici,koju sam tacno jeo cokoladu,pa tako bas i ne znam kako ti mozes znati..Jedino ako si bio zajedno sa mnom u ducanu u kojem sam istoimenu kupavao.. ili si vidovit sto cisto sumnjam..Tvoj komentar pokazuje glupost tvog razuma,a tvoje poredjenje mene sa degenom,pokazuje tvoj odgoj..Koji me nasmijava..Zaista ti hvala na kometntaru,popravio si dan..U zdravlje homo erectusu,mozda ces i ti evoluirati jednog dana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)