Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne ide suhi kvasac vec svjezi.
Spucas pet ovih za dorucak, naraste ti stomak kao u trudnice i krenu gasovi citav dan.
A sta cemo mi koji radimo nedeljom ?
@Anonjimus paštetu i hljeba i deri
Ja puru za dorucak 😐😂
Nemoj slučajno da biste napisali mehke umjesto meke. Kao da čitam informer ili kurir.
bijelo brasno bijeli otrov............. neka se ohlade 2 sata i vracaju se u prvobitno stanje bijelo brasno
Ovo se zove kroasan 😂
@zmajcekSaUne Stručnjak, ovo NIJE kroasan! Kroasan se pravi od lisnatog tijesta (ako znaš šta je to).
@radava lisnato tijesto se zove jufka 😂