Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Travnicki najbolji cevap i cao ovo su sve blijede kopije , nisam cuo da je neko iz Travnika otisao mahsuz na cevape u SA ili BL a oni BGM jesu ...
Cevape podhitno zabraniti fujjj masno preradjeno meso i natopljena masna lepina fujjj 0 nutrition
"Bio je iznenađen činjenicom da kajmak nije sir, ali da ima veoma sličan okus."???! O KAKVOM "STRUČNJAKU" NOVINAR BULAZNI?
Isto bi rekao i da je probao cevape i u Travniku. I u Tuzli. I u Banjaluci. Itd...
Ovaj ko vam je preveo ne zna njemački dobro... Ne nalikuje hamburgeru zbog masnoće nego kebab doneru, i tijesto odstoji 10-15 minuta a ne gotovi somuni.
Da se ne lažemo , navikani samo zato što je Sarajevo glavni grad , inače nisu ni blizu tuzlanskih i travničkih recimo ... Pa ćevap ne može biti suh, a takvog ga poslužuju, ili odvojeno mi posluže ćevape, a odvojeno lepinu , haloo ? to samo u Sarajevu ima.
ynwa4ever Ubi me ako znam zasto dobi ovolike minuse. I tacno. Lepina posebno, luk posebno, cevapi posebno. a lepina suha kao barut. U cemu je majstorluk???
Da mi je znati gdje vi levati jedete ćevape, ne pričajte nebuloze ba, niste vi vidjeli sarajevskih ćevapa očima. I u Sa nije lepina već somun, to su 2 stvari, dođite nekad probajte pa pričajte stoko
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa neće valjda u Zagreb ili Beograd? U Šeher, dragi moji!
hahahah poturcena nejac raste ko kvas kada im pomenes pitu i cevape. Do pite i cevapa ste dosli i to je vas maksimum
ps a sto se tice CEVAPA 1) Cevap nije cevap ako ne ide SOMUN sa cevapom(ne hljeb, ne kifla ne lepinja) ..i ono sta cini cevape BAS cevapima nsu samo cevapi nego SOMUN Pokusaj servirati ISTE cevape sa hljebom, zemickom, lepinjom, kiflom itd itd...vidices da TO NI BLIZU NIJE TO 2) "sarajevski cevap" je isuvise MASTAN
ah da i u yebeni cevap NE IDE SVINJETINA --------- Licno, najbolji rostilj (a jeo sam ga sirom Svijeta) JE U JUZNOJ SRBIJI Leskovac i Nis. (Nikada na stolu ne bi uzeo ni jedan cevap pored leskovacke pljeskavice) odmah iza skitam kapu americkom "Beef Steak"(to kod nas zovu biftek,.al nije NI BLIZU i nije to TO)
Ćevapčićistan
ako mi ovo ne brendiramo..onda ce neko drugi
Eeee Dirke da ti znaš samo kako su ćevapi u zenici i travniku nebi te šibičarske ni pogledao!!!
Ja sam jela i banjalučki, i travnički, i zenički, i sarajevski. Nema ćevapa nad Željinim u Sarajevu! Tačka.
Garantiram da su u Travniku bolji cevapi i da je ovaj Njemac probao i sam bi zakljucio
Ali on ne zna za Travnik jer je prčija, a čovjek hoće grad.
@Japanska jabuka a Sarajevo nije jel ? hahhaha ne brukaj se
nemoguce je ovjde objektivno diskutirati.. jer ako ja kazem da ja ne jedem sarajevske cevape (iako su ukusniji) jer su premasni, ispast ce da sam hrvat ili srbin.. ja jednostavno vise volim kako ih prave u srbiji a nisam srbin.. isto tako vise volim tanku pizzu od deblje, iako debela pizza je prava pizza i takva se jede u Napulju
pizza u Napoliu je obicno smece. A pogotovu ona frita
@vesuvio2 - haha, kaze Bosnjo
Pravi cevapi su u Travniku.