Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je bezveze, draz cokolade i jeste u topljenju. Mislim da su Visocani prije 10 godina napravili cokoladu koja se ne topi na 40 stepeni, zapravo to je vise uprzeno brasno nego cokolada. Prije nekiliko dana kupim cokoladu Kent, inacu kupujem domace proizvode pa rekoh da malo i njih poguram, na omotu je pisalo cokolada sa ljesnjacima, kada sam je otvorio nema nigdje grama ljesnjaka, hajd skontam mora da je mljeveni ljesnjak ili neki ekstrakt ljesnjaka, ma jok nema tu ni ukusa ljesnjaka-
ali ima posla za inspekciju.
http://pohit.hr/portfolio-item/milkent-ljesnjak-kakaova-ploca-90-g-3870353000432/ ovo je ta cokolada, "Milkent"
Pa uz adekvatne emulgatore i slicne dodatke to vjerovatno i nije problem napraviti....a ispitivanja o stetnosti istog obavice se kijametskog dana.
Nema se ona kad istopiti. Kad je otvorim pukne u tri zalogaja
ZNAČI JARANEMOJ POJDEŠ ČOKOLADU I IZASEREŠ JE U ISTOM OBLIKU. KUPIŠ JEDNU NEMOREŠ JE POJESTI NIKAD. PROCES RECIKLAŽE ODRADI SVOJ
prodavača = niste pročitali tekst prije nego ste ga objavili