Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od riže se bolje diže :))
znam recept koji uspije fenomenalno i nije mi kao ovaj iz teksta. Stavlja se krpa i omjer vode je drugaciji itd... ali kome ovdje pisat kad se nikom nista neisplati radit i jos ce se napatit. Udrite po serijama i nastavite da idemo sve vise u ponor.
Pa ja sam ti doktor za rižu, i ako može ime ovog što je umislio da je masterchef? Uvijek ali uvijek idem, jedna čaša riže, tri čaše vode, postepeno dodavati, i uvijek ali uvijek bude najjača riža na dunjaluku!
"Kuhari savjetuju da između lonca i poklopca stavite kuhinjsku krpu kako biste spriječili izlazak pare." Jarane, možeš staviti tepih između ako ti je u šerpi ona riža od 0,80 KM/kg. Nema tu pomoći 😁