Komentari (273)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da nije iz Visokog. Kod njih dijete cim prohoda daju mu kilo mesa i 100 jaja da nosi u Sarajevo prodat. Ako proda bit ce nesta od njega.
i ovo on sad prodaje nista drzavi ne placa porez a onda jos ode na biro i uzme kao nezaposlen i onda mu krivi svi i BiH i Alija i SDA , fiskalne kase gospodo, postenije zivjeti a ne drzavu varati gdje stignete
@Tume a hajde molim vas sto minusi ? eto cisto onako da mi neko objasni, jesam li nesto napisao sto nisam trebao ?
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
nista nema gore od suhovine, za arterije i vene...nije problem 3 - 4 zalogaja, zato se i zove delikates...a ne ko moj sura, dok 1kg ne pojede ne staje.
U visokom prije osuse meso nego ja ves.
samo čuvaj tradiciju druže... svaka čast
Fala, ali ja ne bih Esedovog mesa. Da je ne znam ti kakav specijalitet.
Nemam nista protiv homoseksualaca, to je njihova licna stvar, ali ja prosto nisam zainteresovan. Ni za suho ni za mokro.
Pozdrav Bosno , Imali Adresa ,ja bih naručio pe neka mi se pošalje .
Pozdrav Vlasino iz Podgore hebem te u husta
uhhh što ja volim suhovine, ali prave -domaće
Majstore posto susis krmetinu?
To narezano meso nebi ni ker jeo bijelo sve samo jedna crta crvenog. To da dzaba dajes nece niko.
mogu ga samo gledati Trigliceridi mi skočili na 6,8
Da li ove ovakve seoske proizvodjace hrane posjeti ikakva sanitarna inspekcija i pored pregleda provjeri da li u sklopu proizvodnog prostora posjeduju mokri cvor za pranje ruka. Nisu bez osnove EU propisi i zakoni da se sve provijerava u odgovarajucim institutima. Suho meso bi trebalo da bude propisno upakovano, a ne da se neupakovano pretovara po gepecima i pijacnim stolovima i prelazi preko stotinu ruku.
Iz aviona se idi da je ledenjak.
visoko ba aparatima
Cazinjani prave odlicnu slaninu.
Sta kazes na ovo Edheme Čustoviću Eddie !
Ima l' svinjske pecenice?
Suho meso iz južne Hercegovine gdje ima zanoveti je zakon Stolac Nevesinje ,Ljubinje.Trebinje i suši se ne 4 dana nego 30 do 40 dana.
Na cemu se susi 30-40 dana? Vjetar ili dim?