Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ovih studija mi je navrh glave,sad ćete reći da ga ne znaju ni piti!!
to isto da mojoj Nani naučnici kažu da ne zna napravit burek... ti naučnike...
Hahahahaha koliko li su samo miliona slupali u ovo "istraživanje"? Današnji većinom kvazi naučnici.
daj ba odj**** više sa studijama .... nemate pametnijeg posla pa od svega pravite nauku
"_Prošlog mjeseca britanski Standard Institute objavio je vodič pod nazivom "Priprema čaja", koji je sadržavao sve što je potrebno znati o tome kako napraviti savršenu šoljicu čaja." Hahaha, pa zar im je potrebna nauka i studije za pravljenje čaja? :))))) Stvarno se ovi britanci provaljuju :)))). Bolje im je da šute.
ovo zavisi od vrste caja. fora je u tome da se neki sastojci otope u vreloj vodi a drugi ne. ako prekratko drzis caj ce biti preblag. ako predugo drzis bice gorak. ja npr. pijem caj od bijelog gloga i njega mozes komotno 15 min. na kljucaloj vodi kuhati bez da postane gorak.
Joj cime se ljudi bave...
jah..
Meni je čaj nakon 5 minuta kesice u vrućoj vodi prejak, posebno ako je crni ili zeleni. Propade mi šansa za državljanstvo UK.
Doobroo...i šta sad ???
Konacno da naucnici adresiraju i ovaj problem. Vrijeme je bilo da se pocnu baviti ovako bitnim stvarima.
G8 summit odlucio da ce ovo biti prva tacka dnevnog reda, zaboravi svjetsku energetsku krizu, sve gore stanje ljudskih prava u svijetu i okolini kao i Putinovo bahato obracunavanje sa politickim protivnicima......a i Bosni nema nikakvih problema da se o njima pise, ma jok. Samo u Svedskoj problemi...