Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni nije jasno zašto vi post svodite samo na hranu i piće, pa nije post samo ne jesti i ne pito nego puno više od toga, ko posti samo radi jela i pića bolje mu je onda nek ne gladuje, ko posti radi Allaha njemu neće biti problem dan izdržati i sa jednom hurmom i čašom vode na sehuru.
Pa nije svrha da budemo sto manje gladni ccc
Ovo mi je najjace kao morate odspavati. Znam da moram samo ne znam kako. Idem na posao u 6h, a vraćam se u 17h, kući djeca skoče pred iftar, dok iftarim i idem na teraviju vratim se pojedem nešto spremim se haman ponoć...moj sine lako je posati tekstove
Svaka ti cast.
Nahraniti samo jedna gladna usta vrijednije je od svih molitvi, postova, džamija, crkvi, sinagoga, itd...
Ostaneš budan do 4 ujutro uz turske serije. Nakon Ajšinih suza dobro se naždereš. Sit legneš i produžiš spavat do otprilike 4 popodne. Sljedeća dva tri sata gladovanja provedeš uz klix i još koju seriju, tursku, zbog ramazana i tako to. I onda se opet dobro naždereš.
glad za postaca, uopste nije problem.