Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otici u Jablanicu i pojesti janjetinu...
Niko nije umro od cevapa
😂😂😂😂😂😂😂
Sve ok ali zasto vegani imaju potrebu da hranu opet zovu: veganska sarma, veganski cevap, veganska dolma. Brate ako jedete samo biljke odakle potreba da jela zovete npr cevapima???
A od cega se pravi Veganski burek sa sirom?
Meso meso samo meso
Jeste li sigurni da vi veganima pametujete šta da oni jedu? Ma hajte molim vas!
Na sve ovo gore pobrojano, mogu slobodno pojacat sa mesom i mesnim preradjevinama.
Trebaju jesti meso... Odgovor lagan...
Opasna ideologija.
Ovi Vegani su sekta.Kazu covjekova vilica nije biološki predodređena za meso.Pa kako bi onda covjek posmatrajući ga istorijski uopste prezivio.
Ovo je sve tačno, samo bolje umanjiti ili izbaciti ove suve šljive jer su koliko-toliko vještačkem, najsigurnije je jesti žive šljive. A izbacit tablete, vitamina D ima u suncu, samo izač na svijetlo. Najdominantnija hrana treba biti voće. A klonit se žitarica skroz. Čak žitarice mogu bit opasnije od mesa, iako su crne/čitave, te vegani mogu biti bolesniji od mesara. To je kazao Herbert Shelton u knjizi Orthotrophy u poglavlju Cereals.
Trebaju jesti Srbaa, jedi Srbaaa hahahah
Jedna stvar mi nije jasna. Zasto vegeterijanci i vegani uporno pokusavaju postici ukuse slicne mesu (pa cak recimo prave veganske hamburgere i sl.)? Znaci htjeli bi sigurno jesti meso, a pola ih je vegan samo da moze s.rat i pricat gluposti po internetu.
@Zijad,_Lopez šejtanski post. Rado bi oni jeli meso ali im je zabranjeno!
@Zijad_Lopez Veganski "hamburger" iako je burger tacan termin ni po cemu nije slican ukusom mesu. Takodjer, postici slicne ukuse "mesu" koji se jedu u ovom podneblju nije tesko iz razloga sto ono na sta se naviknemo, su zacini. A ono sto se kod nas smatra gurmanskim, poput brajlovica ili janjetine u jablanici je meni bilo odvratno i dok sam jeo meso.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zasto veganke sute dok svrsavaju? Ne zele da priznaju koliko im zadovoljstvo pricinjava komad mesa.
Otave eto sta
Meso.