Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj sta jesti za valentinovo... to sexualna zelja i izdrzljivost treba samo za valentinovo? :)
Zaljubljeni u BiH nek se danas dobro najedu graha, kuruze i kiselog kupusa, te zajedno zagrljeno šetajući prde, puštaju plinove, tihomire i glasomire, poželjno bi bilo odlazak do restorana gdje će BiH političari voditi svoje drage gospođe, supruge i hanume, i uljepšati im večeru sa zaljubljenim mirisima da im trepavice otpadnu.
glupost
raja evo ja samo da se javim napravio pauzu,,,ma trpam ne vadim poslusao sam sve savjete
Uhh...ja volim taj sex!
Najjače mi je kad mi sadašnja cura (a i sve bivše) kažu da ne obilježavaju valentinovo, da se ne stvara obaveza, a onda 1-2 dana prije krenu priče mogli smo ovo, mogli smo ono, pa et, da se ipak obilježi :D
Ja nesto nisam primetila da hrana ima veze sa tim :) Više je do hemije između ljudi :)
@gdjica_zlica hemija se stvara dobrom prehranom kada ima sve sto treba vise osjecas dejstvo hemije i to jedno potice drugo
@gdjica_zlica ... Happy Valentine's, gdjice :)) Ko nas to zavadja? Neko sigurno nesto nalag'o... ;)
Mnogi su ovdje na dijeti-nemaju sex 😂
Med i orasi
sta god da se jede, raja se prca. čuda Božijega, zemlja je okrugla, al se raja je.be na svakom ćošku....
Ako nije i ostalih dana u ritmu muzike onda ne mora ni ovaj jedan dan
Nista k'o 'Ono_Za_Ono'
Rakija i sve ok
e nek sam pročitao da mliječni proizvodi čuvaju kardiovaskularno zdravlje. čime klixu, čime? zasićenim masnim kiselinama? sa 5% šećera? reci kliksče!
@ibanez Kliksce Umrecu Hahahha :)
Meda i oraha pa da vidis jurnjave i vriske iz sobe.
Vode preko mašica!!! ovi stariji ce skontat
vode priko mašica