Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Albanci su fakat najbolji slasticari i svaka im cast. Dugu tradiciju u slasticarstvu imaju i prenose je s koljena na koljeno. Cuvaju svoje i ponose se svojim porijeklom gdje god da zive.
Babo, to nije karamelja, to je Coca-Cola
@adilMr Cuj "svijeta" jeste ako je tvoj svijet Bosna i Dalmacija do Makarske tamo. Cujes sta i covjek sam kaze da su Francuzi broj #1, kakvi Albanci dodji sebi momcino.
Da li je prodan srednji komad torte sa slike 9? Ako nije isplatilo bi mi se zapucat na dobrinju.
Poguzijo...imat ces 300 kila...by moja žena.
⚜️⚜️⚜️BOŠNJACI NIKAD JAČI U ZADNJIH 555 GODINA⚜️⚜️⚜️
Hahahaha... Joj, papci, šta vi jedte i gdje idete na kolače. Prava fukara kasablijska...
Ako pod boljom verzijom smatraš natrpavanje margarina do povraćanja, onda da, imamo svoju verziju...
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Posjete na = > > www.Hotmiss.top
Na zalost zbog slabe platezne moci prave se sve losiji kolaci.U francuskoj i austriji su mnogo kvalitetniji kolaci nego kod nas
Jebiga stari za dobar kolac na zapadu ces platiti neki 5-7 eura u nekom najnormalnijem lokalu. Za bh uslove je sampita i patishpanja sad kad SDoa dobije mozda ponekad i hanumicin pupak...
Slasticarna KUP nekada najbolja u gradu Sarajevu dok su radili Azur,Amir i Dejan...sada kad ovih majstora nema kolaci kao kod Dzabiri Nazifa na Bjelavama frisko poslije rata. Dakle ukis katastrofa...nazalost... Ne ide gospodine Jasari da radnike slabo placate dok ljubavnice galantno izdrzavate. Kvalitetni kolaci i sladoledi sada jedino Spazio u Kulovica i Biser bivsi Dalas prekoputa Bezistana.
Sendi na Dobrinji
@gdjica_zlica U "Dallas-u" je bila vrhunska salmonela... :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko kod njega jednom udze i proba vise se ne odvaja od tih specijaliteta
mnjam mnjam mnjam mnjam mnjam 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
🌟 Kupujmo domaće! 🌟Kupujmo proizvedeno u BiH! 🌟
Klix zbog izborne sutnje opalio po kolacima, kao junky
jesi u panjevima, sanjaj
@Frobisher nek si mu reko.
jaoo tata pa ovo je koka kolja
Ovakvi i slični edukativni članci na Klixu su pravo osvježenje....
skupi u pm ...