Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I pitamo se zasto je nas covjek posjecivao ambulantu samo kad vodi dijete na vakcinu. Jeo je sljivu, medju vocem No.1 za jacanje imuniteta, ispred borovnice. Plijevio je kelj i spinat, prva dva medju povrcem za jacanje odbrane organizma. Uz to, gajio orahe u Podrinju i sakupljao ljesnike, u 'mimohodu' otrgnuo bi jabuku i iscupao mrkvu...A po cijeli "u_boga_dan" bio fizicki aktivan, sto celije imunoloskog sistema odrzava budnim i u pripravnosti. Sve - disajuci cist planinski zrak.
@BH_Faraon zaboraviosi grah sa suhim mesom,janjetinu sa raznja i ispod saca,burek,maslannicu sirnicu,zeljanicu,krompirusu sa suhim lojem i kiselim kupusom,baklavu,ceten halvu i pekmezli hurmasice,to sve kad se iskombinuje ni astronaut nema bolje!
Jos da su sljive rodile 😔😔😔
Dedo, dedo, koje su sljive boje ? Plave. A sto su ove crvene? Zato sto su zelene.
Samo u rakiju 😁 Za obloga i sl 😁
MA kakvi bre pekmezi kad mi prepecom rakije jedno 300 litara, pa onaj kom opet iskoristimo za jos jedno 100 litara,pa onda iskoristimo govna da napravimo rakije govnare ihhh.Pa se zakolje prase pa se umastimo od tog , pa s enajedemo belog luka.Ma mi bre smrdimo do Beca i dalje!Živeli braco
džemovi i chutneyi ne mogu opepelit' našem beštilju
Niti bestilj moze pod nokat ljekovitosti rakije
@naftalin nema nista u rakiji sljivi a da nema u wiskiju vodki,lozi konjaku i sl,obicni etahnol alkohol i sve jedna formula je ista samo je miris drugaciji zbog voca koje se koristi C2H5OH