Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...mit: klix je najposjećeniji be-ha portal... ..istina: bez komentatora bi propao ko žeton.
Hahahahaha...commie legendo Smrt fašizmu ;-)
pa kad pravimo sijela haha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakav imbecilan tekst, odo distucem kera.
1. Ipak su najzaslužniji Italijani 2. Ja nisam upoznao Bošnju koji je ikada rekao da je pizza jeftina 3. 'Niđe veze' 4. Usput pepperoni nisu feferoni - što većina Bošnja misli - a nisu ni salama, već sudžuka (na bosanskom jeziku je salama=sausage, a sudžuka=salami ; ako ne vjerujete, postoji google) 5. Ovoga kod nas nema 6. A nema ni ovoga
Hahahaha kralju!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja nikad nisam vjerovao u ove gluposti.....najjače kad portali počnu nametati ovakve stvari kao 10 stvari u koje ste uvijek vjerovali, 10 mitova koje ste smatrali za istinite itd itd itd.
A gdje je onaj sedmi mit,o ninja kornjacama i pizzi.
E da baš?! Meni kao djetetu se gadio miris pizze. Tek kada su se počele emitirati one prve stare Ninja Kornjače onda sam se i ja pripitomio na pizzu!
Šta oni pričaju? Ovo je tačno. "1. Mit – Italijani su jedini zaslužni za postojanje pizze." Samo ne znam zašto bi to bio mit. Svašta. :))))))))) :))))))))))))) Ima li kakav mit o bureku?
dominos i papa's držali šefovi mafijaških porodica, i ne krvili se :D
e hvala vam klix mnogo na ovome clanku. 1.Do sad sam sve zivio u zabludi,mislio sam da je konkurencija izmedju pizzerija civilizovana,a sada pomocu vas,sam shvatio da nije tako. 2.Također sam cesto razmisljao o tome kako niko prije italijana nije izumio "paperoni salamu"(ma sta to bilo) a ustvari jeste,americki talijani. 3.Također sve do sad sam se divio havajskom narodu zbog izuma havajske pizze,a ustvari izumili su je kanađani.No bed filings havajcani,od sada su mi kanađani #1. 4.Isto tako,moramo traziti izvinjenje od grckog naroda,jer smo sve do sad mislili da su samo talijani pravili pizze.Sto se mene tice,ja sam ZA da im predamo selektora u znak izvinjenja. 5.Sad kad znam da ne mora baš svaka pizza sadrzavati sir,nego cak i neki drugi sos,prvom prilikom cu kušati jednu takvu. 6.Sve do sad,kad mi se jede pizza,a imam 5-10 maraka u đepu,i priuštim je sebi,ali sada kada znam da imaju i one mnogo skuplje,isplati se uštedjeti dvije plate pa priustiti sebi jednu takvu. PS hvala jos 1 !
Konkurencija jeste jaka ali se one 'najprodavanije' uvijek najbolje udaju :D
U sta vjerujem nikad nisam ni cuo za sve ove gluposti
Najbolja pica je u moje zene,Koliko god stavim,njoj malo
slabo turas sinko..
Ja povracotke i debilizma od clanaka... U stereo modu!
Najbolja pica je Camel Toe pica
Margherita najbolja pizza na svijetu, ne volim one sa brdo gluposti po sebi.
Margarita u paneri, obavezno probaj - nema dalje!
Najbolja je domaca ona debela pizza :D Stavis sta god hoces :D
Kako praviš tijesto za to, šta sve staviš, koliko? Ja sam pokušala jednom i odustala, bila mi je tvrda ko frizbi, mogla se njome glava nekome odrubiti kad je zafrljaciš. Odtad ne fermam ove recepte s interneta, bezveze bacam i brašno i vrijeme.
Jesi sestro draga nasla mene muskog pitat kako se pica pravi :D Da je djete u pitanju rekao bih ti hahah :D
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
kakvi su to mitovi, nikad cula, lijepo ste preveli svakako glup americki clanak
https://www.youtube.com/watch?v=XD9qUGBslBg