Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukusno jeste al ima previse kalorija
🌟 Kupujmo domaće! 🌟Kupujmo proizvedeno u BiH! 🌟
Samo glupi amerikanac na kikiriki puter gora još masti.....
Ovo je dobro za nabaciti kilograme poput prosjecnog amerikanca...da jedva kroz vrata prodjes...
Najbolji je sirom.
Nista to, nema bez salame i majoneza nista. Jos ako se ima para za jogurta pihh.
@planetar salama je sirotinjako jelo pa fukare citav dan podriguju
Majoneza bi od govneta napravila kaurmu.
vrlo omiljen u sad-u koja ubleha...
Problem je u tome sto se fokusirate na stvari u zivotu koje stvarno nisu bitne. Kada sam bio mali imao sam nadu i snove. Vremenom, svakodnevni problemi i borba vam dodju na put i onda propustate stvari koje su zaista bitne, iako su upravo tu, ispred vas! Mislim da bi se sljedeci put trebali zapitati 'da li sam ja stvarno na pravom putu?' Ne zelim biti bezobrazan, ali ljude poput vas stvarno zalim.
Pa, mozda bi trebali upotrijebiti to malo mozdanih celija koje imate i iskoristiti znajne koje sam vam upravo dao. Sretno!
Em sto se zoves superiorni arian, em sto si ovo napisao, to su dvije razlicite dijagnoze. Bolestan si samo da znaas :D Lijeci se malo
fuj
Od toga je umro Elvis
U tom sendviču fali još kiseli kupus. Da bi se upotpunio gastro užitak i uživalo u eksploziji okusa, sve to treba dobro zaliti hladnim, čokoladnim, mlijekom. Ne samo da ce pravi gurmani uzivati u paradi i harmoniji aroma, nego će se prepustiti neponovljivom vatrometu proljeva. Uživajte!