|

SCC cooking show danas u Sarajevo City Centru

SCC cooking show danas u Sarajevo City Centru
16
Klix.ba
26.11.2015. u 11:33
8
komentara
16

dijeljenja
SCC cooking show danas u Sarajevo City Centru
Sarajevo City Centar danas, 26.11.2015., organizuje cooking show s ciljem prezentacije najboljeg od svoje gastronomske ponude.
Cheffovima SCC-a će u kuhanju pomagati brojne poznate osobe iz javnog života BiH: Damir Džumhur, Dalal Midhat-Talakić, Fuad Backović Deen, Almir Kurt Kugla, Gabrijela Ključe, Almir Čehajić Batko, Dejan Kukrić.

Program počinje u 18:00 s emisijom "Slatko i Slano", zatim u 19:00 počinje "Egzotična kuhinja" te u 20:00 kreće posljednji dio programa "Domaći specijaliteti".

Posjetitelji će moći degustirati brojne specijalitete pripremljene od strane: Vatra, Gonul Kahvesi, U2, Macaroni, One Bis i Kimono. DOMOD će osigurati najbolje kuhinjske uređaje i bijelu tehniku, MyBook će izložiti posebnu ponudu kuharica i publikacija s temom gastronomije, dm i TopShop će pripremati ukusne palačinke dok će Bee Japa i Dino Park Lolly posjetiocima nuditi desetine vrsta meda, mednih proizvoda i gumenih bombona na degustiranje. Casa Bianca će predstaviti kuhinjske detalje i dekorativne elemente. SCC je za one najsretnije i najspretnije pripremio i prigodne poklone.
Prijavi grešku


Komentari (8)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...