Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na vatru resetku baci nek odgori i to je to
Odavno nisam čuo veču provalu .Ovaj autor i ne zna kako izgleda roštilj.
Pustite se tih americkih sranja,zicu prije upotrebe sastrugati bacit je na ugalj vreo premazat lojem i deri kakvo umotavanje u kesu i slicne gluposti
Dok ga ocistim prodje me volja za rostiljadim
Jao ilustracije, ovoliki rostilj, a ispod njega gore 2 grancice i 5 kobaja na rostilju, nije rostilj dok se ne popuni to mesom do vrha a ispod cumura ko u koksari
jel' ovo urađena studija? sad znamo i kako se pere, a ne samo peče možda ima kakvo istraživanje kako pravilno jesti, ono sa roštilja
A budala pa to se ne pere. Tu se godinama skupljaju arome i mast koji daju poseban smek svakom buducem rostilju
upravo to...i Wok tako funkcionise