Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sada samo nastavite analizu. Kolike se minimalne ili prosječne plate u evropskim državama i koliko margarita se može kupiti za tu jednu platu. Napravite onda spisak da vidimo gdje smo.
Naravno da je jeftina kad stavljaju najslabije sireve.
Koliko para toliko muzike. Daj i nama plate par milja i dignite cijene nije problem.
Nece me iznenaditi ako sutra poskupi, pa zasto bi bila kod nas jeftinija nego recimo u Beču
Zato što u Beču jedu leću.
eh sad ce nam i to poskupljat nedo Bog da smo najjeftiniji
Nešto se ne bih usudio pizzu pojesti po toj cijeni.
Kakav sir, rijetki ga koriste na pizzi u Sa, ide samo biljni pripravak ili tzv. biljni "sir" koji je uglavnom u pola cijene pravog sira (edamer/gauda), cesto pod nazivom edam, damko, edamino i sl...prije je plastika nego sir..
Dobra pica nikad’ nije skupa.
Evropski?
Rješenje misterija jeftinoće je taj što se u Bosni zapravo ne servira pizza, nego piz#a strinina od pizze 😂
Garant kod Age…..
Ja sam u Cirihu u Santa Luciji jos 2008. placao pizzu 15 CHF tako da ovo samo znaci da u CH nema inflacije. A ovi sto pisu da je trosak pizze 1 dolar neka izracunaju slijedece sastojke za pravu pizzu: kvalitetno brasno,maslinovo ulje,mozzarelu,sunku,gljive... Ako to mogu za cca.2 KM svaka cast.
Koje pice??Nije cijena Margarite i Peperoni nigdje ista . Peperoni 3 puta skuplji itd. Cetri godisnja doba najskuplja itd.
Ukopaše nas ove glupe novinarska analize
Sad ce komentari jel bolje u Njemackoj ili u BiH hahah
Eto prostora za dizanje cijena…
Nedavno sam gledao detaljnu analizu koliko zapravo košta najjobičnija i najjeftinija (10$) pizza iz Dominosa. Izračunali su da košta svega ispod 1 dolar...
Hebo vam clanak sve ... Sace i i onako bijedne pizze podici jos vise
Imaju razne velicine pica, sad ne znam na kolju velicinu mislite i sa cijenama