Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Patka na aparatima kad vidi piletinu gambian.
Ja kad vidim ove patke u Miljacki za cim sve trce da uhvate i pojedu ne znam dali i one u Pekingu imaju bolji menu.Nebih je nikad ni probo
Kad bi Otrov, Toto i Tale davali brojeve za napravljene pljeske prekucali bi ove Kineze
Profulan clanak. Zna se da za Bajram zelimo citati samo o kadaifu, sarmi i baklavi. Molim lijepo. Hvala
@KIKSERoo Ne kontas sarkazam. Kva kva
Kiksi se da lako naložit' te mu se instantno isključi mozak...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
-- patki staroj 150 godina nije mogao odliti ni JAser Arafat JA znam da su PAlestinci sve pretrpili, ali ipak kako patke sigurno ne žive toliko godina ovo je za mene ipak previše !
bolja kljukusa i popara
Ljudi su stradali kad god su bili potcinjeni zenama" (Ahmed) "Poslije moje smrti ljudima nece ostati vece iskusenje od onoga u koje ce ga dovoditi zene." (Ibn Madze) "Zena koja umre, a njezin muz ne bude zadovoljan s njom, uci nece u Dzennet." (Tirmizi) "Zeni koja zatrazi od svog muza razvod braka, bice uskraceni dzennetski mirisi." (Ahmed, Ebu Davud)
Dobra, al miriše na maloću.
...ne volem delicije koje zauzmu 4% netto površine tanjira. navaljaj, domaćine, mi smo potomci povijesno gladnih balkanskih slavena.
kljukusa i jogurt zakon kakva patka kakvi cevapi i bakraci nista bez prirodne hrane