Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U sefu,da poslije ne bi bilo,ko je muck\'o kolu
ne pijem ih ni ja vec odavno. uzmem kilu limuna ,mogu sebi pravit sok pet dana od toga,i to zdrav i dobar. inace, pravim za svoje potrebe sokove od visnje ,od grozdja, i jabuke i mrkve. sve 100 % prirodno i domace. zdravo.
Haj ne rise.... Gore mi je nego tebi, al\' smoriste s\' tim \"kijametski dan skoro\" -.-
Ja kolu pijem 2-3 puta sedmicno i to samo po 1 casu i to samo kada jedem neku \"tesku\" hranu kao npr. meso koje je masno.. Presao sam na limunadu, vodu i prirodne sokove--
Poslije recepta za Cevape druga najveca tajna svijeta ;)
draza ti je sky cola samo zato sto je coca cola \"cionisticka\",ako pogledamo po kvaliteti ta tvoja sky cola je otrov za coca colu.Nemam problem cak i da jeste cionisticka,pijem je zato sto mi se svida.A to da nas truju je obicna nebuloza i idiotizam.
haj ohladite malo s tom paranojom, smijesni ste. niko vas ne truje -.-\"
Ovo je zbog muckanja kole ..
A dobre reklama za cocacolu ail ipak meni je draza nasa bosanska skycola ....neho ta na vasoj slici cionisticka..
Kiselja voda teska voda.. otrov.
pa bolja je coca kola bilo kakva druga negoboni boni kola casa vise bubreg manje
kemo idi lijeci se
POGLEDAJTE KAKO NAS ZIDOVI TRUJU... UKUCAJTE NA GOOGLE: \"COCA COLA ASPARTAM\" BOJKOTUJEMO COCA COLU !!!
i ja isto kupujem limun i pravim limunadu i evo do sad ni ja ni zena ni djeca kahnuli nismo. sve oko nas bolesno mi zdravi. djeci umjesto secera stavljam domaci med. to je zdravije nego bilo sta sto se moze kupiti u apoteci.sa kilo meda i par kila limuna napravim soka za 10 dana i to pijem. isto toliko bi dao za colu a cola otrov a ovo lijek pa vi skontajte.
Malo karamelja i kiselja voda i eto vam kokakolja
Ja sam CEO. Chief Executive Officer. Ne manager jednog od odjela.
ne rise