Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da hoce ubaciti jos u razmjeru pola pola fasiranog i luka, pa dobro posoliti i malo zabiberiti.
Treba 15 minuta da se rerna zagrije :) Za 15 minuta jedino ako ti je pekara blizu. Inače, dobro izgledaju...
N. O. Zasto dajes pogresne informacije ljudima? gdje si vidio da na 500 g brasna ide 20 ml mlijeko, hidracija 25:1 nisi normalan. Inace su namrnice poskupile i ti da ljudi pacaju novac.
Za 15 minuta se ispeku, a treba vam bar jos pola sata prije- da kvasac odstoji u mlijeku, da se zamijesi, pripremi tacna za pecenje... a o ciscenju necemo. Bas ono, dorucak za prije posla...
Šta pola sata, dva sata 😜
Ja doručkujem unuče ruma. Sastojci: 40%-tni rum. 🍷☝🏻😂🤪🥴