Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
garant se pravo zove Bahrija..
Hvala što mi sjeba foru uzoriti...
Fazlinovicu legendo !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ja oni nama uvale halloween mi njima bosanski lonac Ko li će ostati gladan?
Bosanski lonac: Meso kao baza, povrce sa zacinima....kupus jok. To bi onda bila kalja
Tri put bolji su mi bili ona dvojica naših što ih je posjetio Guy, u onom Guy's Big Bite...
Culture in the Kitchen veceras prikazuje pravi BiH fudbalski derbi. Da, pogodili ste. Rijec je o utakmici Sloboda : Velež.
feferoni? NE MOGU ONI NAPRAVITI ORIGINALAN BOSANSKI LONAC, KOLIKO GOD DA SE TRUDE. BOSANSKI LONAC NIJE LJUTO JELO, NEGO BLAGO I MIRISNO. GDJE SU MU ZAČINI KOJI JELU DAJU POSEBNU DRAŽ?
Steta za ovaj nadimak ili ti ga ime Barney,steta isto sto nije Muhammed Ali Bin Hamza Bilal i tako sacuvao Bosnjacku tradiciju ,ovako se predao Amerima i dopustio da njihove Masonske stvari ,odlucuju umjesto njegove glave.... Neka ti je Allah na pomoci ! :P :P
Prezentacija nula poena. Engleski na nivou travnickog cobana i sarajevskog konobara. Zena ga pita koji su osnovni ukusi bosanske kuhinje on ne zna odgovoriti. Pita ga kako je nastao lonac, opet bez odgovora. U Americi ima najmanje 200 vrhunskih kuhara i ugostitelja iz Bosne koji su nas mogli prezentirati na pravi nacin. I ja svasta lupam, pa nije KLIXu prvi put da udaraju k'o Marko po diviziji. Treba im vijest bez obzira kakva!
Zar niko od vas nije pomislio da je OK imati nadimak. Covjek ima taj nadimak, Barney, od malih nogu, jos dok je zivio u BiH. Koliko glupih i zatucanih ljudi ovdje ima.
A dje su verige
Nisam nikad probala bosanski lonac, niti ostalo... Ali zato jedem japansku kuhinju i thailandsku auhh ! :D
is bosnian tr... is called vegeta... no rili al spajs. lol... nit' bosanska a i jeste all spice... bahrija bahrija sto nisi cevapa napravio. bilo bi ti lakse. leyerzzz
Vegetu mozda proizvodi Podravka, al ju je rodjena Bosanka Zlata Bartl izmislila. Tako da i nije totalno u krivu da je Bosnian spice, ma da bih najprije rekla Jugoslovenska, jer se drzava tada ipak zvala Jugoslavija.
@leniica shta je svashta Tesla izmislio, pa opet nije HR proizvod, nego USA....
Barney Emnan Crnalić :))))))
Barney, inace izvorno bosansko ili bosnjacko ime. Niko ko nas narod ..
Evo ideje za biznis - izvoz zemljanih posuda :) Jel ono i (jedna žlica) Vegete na slici? Korporacija odmah sa komšijama :) malo ćemo korigovati naziv jela ako će biti zarade.
Ne mogu da pogledam kako treba, a baš me zanima šta kaže voditeljica :) Ne o jelu, nego nako, u ovim emisijama budu ono baš kreativna, složena pitanja.