Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa samo su broj 5 spaghetti. 7 su mislim spaghettoni. Ima 3 ne mogu se sjetiti. Ali su samo 5 spaghetti.
100g parmezana, pa povratio bi od toliko parmezana
Lijepo, sigurno i vrlo ukusno.... ali, 400g tjestenine i 300g mesa ne moze podmiriti potrebe 4 osobe :-) Hmm, dvije da.
@dis3 Ma ne jedem bas previse :-) Puno se trosim kroz jednu sportsku aktivnost, tako da unosim malo vise hrane, ali ne pretjerujem. Ipak, 75g mesa i 100g tjestenine po osobi je premalo ukoliko se neko fizicki aktivan, pa makar to bilo minimalno. Naravno da treba jesti umjereno i svakako birati zdravu hranu, ali bitno je imati neku aktivnost. Inace ne pijem gazirana pica, ne pijem, ne pusim i tako. Dakle, jedem i trosim se kroz sport.
@dis3 Nista alkohol, nikotin niti gazirano. Jedina mana je kafa :-))))))) Ko zna, mozda se nesto iz temelja promjeni u mome zivotu pa se bacim i taj ambis negativnosti :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mozda sutra ☺, danas bosanski lonac 😉