Potrebno vam je osam fileta skuše koje ćete isjeckati na male komadiće, a u posudu u koju stavite isjeckane filete dodajte jednu kašiku sjeckanog mladog luka.
U ribu i luk iscijedite jedan limun te dodajte 20 mililitara maslinovog ulja. Sve promiješajte i ostavite da se marinira.
Uzmite 20 morskih puževa i dinstajte ih na laganoj vatri i ulju. Dodajte čehne bijelog luka i 20 grama putera te nastavite miješati. Kada se puter istopi, iscijedite malo limuna te dodajte isjeckani mladi luk.
U blenderu izmiješajte sos od dva crvena luka, pet grama bosiljka, jednu kašiku senfa, tri žumanca, iscijedite pola limuna i dodajte jedno čehne bijelog luka. Dodajte i maslinovog ulja i ulja repice.
Sve poredajte tako da što ljepše izgleda, dodajte tost i ukrasite po želji.