Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cudo nije nesto sa piletinom...fol zdravo a jeftino, gdje to ima, puno hormona ...
pa to se stalno zimi jede,samo njie ovako pripremljeno
Ja imam samo za krompira, za ostale sastojke pitajte el baketa
@Forklifter Jel' treba "el bake" da ti obezbijedi hranu ili treba da radiš i zaradiš k'o sav normalan svijet? Možda će ti Kojovic i Niksic dat' kakve milostinje?
@Forklifter nema bake nista sa tim,izvadi ruke iz shupka pa na posao,kapitalizam je,nema vise Tita!
A stvarnost izgleda ovako - bajra pasteta, kifla, paradajz
Ovo je staro, prije rata smo pravili sa pečenim krompirom, zapravo prepolovljenim uzduž i onda pečenim, i svaku polovinu obilno namažeš kajmakom i gore tanko narezanu krišku suhovine. Salata od mladog luka koji se svakim zalogajem ubada u hrpicu soli. Kad nema kajmaka dobar je i vlašićki sir.